Известие

Collapse
No announcement yet.

РАЗХОД НА АЛФА 147 - ДИЗЕЛ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• РАЗХОД НА АЛФА 147 - ДИЗЕЛ

Здравейте. Искам да си купувам Алфа 147 - 1.9 дизел. Но ме интересува разхода на градско, тъй като пътувам всеки ден до работата ми и ми трябва нисък разход на горива - а от опит знам, че алфите дават висок разход - говоря за бензиновите

Благодаря ви предварително за отговорите

ако търсиш икономичност, не си зимай алфа, повярвай... не говоря за разхода на гориво, а като цяло !
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от vembi Покажи съобщение
      Здравейте. Искам да си купувам Алфа 147 - 1.9 дизел. Но ме интересува разхода на градско, тъй като пътувам всеки ден до работата ми и ми трябва нисък разход на горива - а от опит знам, че алфите дават висок разход - говоря за бензиновите

Благодаря ви предварително за отговорите
      1,9 JTD 115 - 8,0 ~ 8,1л./100 градско. Със сигурност може и по-икономично, защото съм нервак. Мисля че по каталог я дават 7,9л. така че ме съмнява да падне повече. Не гледам компютъра, смятам това, което сипвам.
      147 JTD '02
      sigpic

Comment

ЛЕЛЕЕЕ АМА ВИЕ ЧЕСТНО ЛИ
        ЕДНО ВРЕМЕ ИМАХ АЛФА 75 - МНОГО БЪРЗА РЕЗАЧКА БЕШЕ, НО МИ СТЪПВАШЕ НА 13/100

НАДЯВАХ СЕ, ЧЕ НОВИТЕ МОДЕЛИ СА НАПРАВЕНИ ПО-ИКОНОМИЧНИ

БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ИНФОТО - ОПРЕДЕЛЕНО СЕ ОТКАЗВАМ ЗА ГОЛЯМО МОЕ СЪЖАЛЕНИЕ

Comment

Колега, не приемай мнението ми на 100%. Във форума има и други мнения, на колеги със същите двигатели, с по-малък разход. Пак казвам, зависи как се кара. На мен ми изглежда прилично. Карал съм Фиат Браво 1,9 с разход в града ( София ) към 7л/100. Успех.
          147 JTD '02
          sigpic

Comment

Колега ти какъв разход искаш в тези задръствания.аз карам служебно Opel Combo 1.3 cdti 69hp. и ми дава 8-9 разход,като колата не е товарна.Според мен разхода на алфата си е много добър,за обема и мощноста на двигателя,но ти си знаеш какво търсиш.Успех

Comment

КОЛЕЖКА СЪМ

АМИ РАЗХОДА МИ Е ВАЖЕН И ПОВЕЧЕ ОТ 5/100 ПРИ ДИЗЕЛЯ МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ - ПЪТУВАМ ПО 30 КМ. НА ДЕН - ВСЕКИ ДЕН И ЗАРАДИ ПУСТАТА МУ ГЪЗАРИЯ НЕ МИ СЕ ЩЕ ДА СИ РАБОТЯ САМО ЗА ГОРИВОТО

Comment

:О Колежке, тогава взимай Фиеста 1250cc до 2000лв. 5л. бензин, 2л. масло - това е оптималния вариант, освен нещо от магазина. )
                Last edited by revell; d.m.y г., 11:51.
                147 JTD '02
                sigpic

Comment

В такъв случай Колежке ти трябва чист дизел,ма те такива май не останаха

Comment

Първоначално публикувано от revell Покажи съобщение
                    :О Колежке, тогава взимай Фиеста 1250cc до 2000лв. 5л. бензин, 2л. масло - това е оптималния вариант, освен нещо от магазина. )
                    Ами да ти кажа честно се колебая между Алфа 147; Фиат Пунто - 2005 г. - мултиджет и Форд Фиеста

приемам всякакви съвети защото вече 4 месеца избирам и още на инщо не съм се спряла

и вече ми писна

Comment

Ами трябва сама да си подредиш приоритетите. Знаеш че красавиците винаги излизат по-скйпо
                      На тъое място бих взел една сравнитлно по-новичка фиеста, малък двигател, караш я не повече от 2 години и продаваш.
                      За Пунто нищо не мога да кажа, но пак, повече от 2 години каране, са закопани пари.
                      Алфата е красива... и т.н., но за сущите пари ще е малко по-стара.
                      Моя съвет е, качи се на 3те коли, покараж ги и няма да се чудиш. (:
                      147 JTD '02
                      sigpic

Comment

147 е нелош автомобил, ама дано си даваш сметка, че реално има малко по-малко коне от фиатчето и фиестата, взети заедно Как да харчи 5/100?!?
                        Тойота ярис д4д (фейслифта, с по-новия комънрейл) не харчи 5/100 на чисто градско, какво остава за алфата.
                        Така като гледам, новото пежо 207 може да ти свърши работа - онова от рекламата с маратонецът, дето се прави на интересен и само топи пръст в чашата
                        Или някое от дизеловите смартчета
                        _______
                        146 JTD - ex
                        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

за разход около 5/100 граско ти трябва автомобилче клас супер въшка примерно Toyota Aygo , Smart или нещо от тоя сорт

Comment

ами примерно за мерцедес А класа й дават 5/100 градско - дизеловия двигател

аз искам да си купувам кола, с коато да ходя на работа - именно за това не ми се дават луди пари за тойота айго и подобни

Първоначално публикувано от revell Покажи съобщение
                            Ами трябва сама да си подредиш приоритетите. (:
                            ами най-важен ми е разхода - за това питам тук - не мога да вярвам на разни продавачи, които ще изкарат едва ли не, че даден автомобил сам си произвежда бензина - толко е икономичен едва ли не

Comment

147 не е твоята кола

Comment

Working...
                              X